top of page

VetGame; Your Game to Success


Personeel aan je binden, waken over hun gezondheid en nieuwe mensen aantrekken het werkklimaat binnen je bedrijf speelt hierbij een cruciale rol.


Oculus Insights heeft een voor de diergeneeskunde geheel nieuwe manier ontwikkeld om met je team te werken aan een ‘optimaal werkklimaat’. Maak kennis met VetGame.


VetGame is de rode draad in een ontwikkelproces van team en organisatie. Het combineert online opdrachten met de dagelijkse activiteiten in een dierenartsenpraktijk.


In een veilige online spelomgeving krijgen medewerkers de gelegenheid nieuwe vaardigheden te leren en ervaringen op te doen. De nieuwe kennis en kunde wordt daarna direct vertaald naar de werkvloer.


Welke waarden zijn belangrijk voor jouw team? Hoe vertalen deze waarden zich in gedrag? Wat zijn de kwaliteiten van de medewerkers en krijgen ze de gelegenheid om ze in te zetten?


Werk met je team aan een optimaal werkklimaat en verbind concrete acties en gedrag aan samenwerking, veerkracht en teamprestatie.

VetGame maakt gebruik van ACE, het platform van AtHand en is ontwikkeld in opdracht van Vetoquinol.61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page