top of page

ONS VERHAAL

Oculus Insights is opgericht door een internationale groep dierenartsen voor dierenartsen. Wij bieden ondersteuning aan bij de diverse aspecten van de veterinaire praktijkvoering en het leidinggeven aan een team.

Wij geloven dat met vaardigheden en inzichten in het reilen en zeilen van de dagelijkse praktijk de veterinaire professie beter tot zijn recht komt. 

Via coaching en training helpen wij om het praktijkteam optimaal te laten functioneren.  Wij geven kennis op het gebied van leiderschap en management, maar richten ons vooral op het daadwerkelijk realiseren van gedrags-veranderingen binnen de praktijk. 

Wij helpen het team een duidelijk gemeenschappelijk doel te vormen en na te streven en beogen dat de medewerkers hun sterktes ten volste kunnen benutten. 

Hiermee zal ook de kwaliteit van de zorg gewaarborgd zijn en dit zal leiden tot een betere patiëntenzorg en tevreden klanten. Dit is uiteindelijk de basis voor een gezonde praktijk, nu en in de toekomst

EU

TEAM

rob kieboom foto.jpg

Rob Kieboom DVM

Rob heeft zich na werkzaamheden als dierenarts in de praktijk en de farmaceutische industrie op leiderschapsontwikkeling geconcentreerd. Hij traint en coacht teams en leiders in een grote verscheidenheid van bedrijfstakken in alle werelddelen.

Grootste passies: multiculturele samenwerking, dienend leiderschap, creëren en leiden hoogproductieve teams, teamdiversiteit. 

Bob van der Heijden DVM

Na 16 jaar als paardendierenarts te hebben gewerkt, verlegde Bob zijn werkzaamheden van het paard naar de professional die medische behandelingen uitvoert. Opleidingen als NLP coach, conflictcoach, NLP trainer en hike & survival instructeur hielpen hem deze transitie te maken.

Bob is inmiddels coach en trainer met zeven jaar ervaring in het begeleiden van medische professionals met persoonlijke of werkgerelateerde problemen.

Zijn missie als coach is om deze gedreven mensen te begeleiden in het ontwikkelen van meer zelfbewustzijn over wat ze doen, waarom ze het doen en waarom het zo belangrijk voor ze is. 

joop%20bio_edited.jpg

Joop Loomans DVM PhD MBA

Joop heeft zich naast zijn veterinaire werkzaamheden in de praktijk altijd geïnteresseerd voor de organisatie van de teams waarmee hij samenwerkte. Werkplezier en wederzijdse betrokkenheid zijn voor hem belangrijke uitgangspunten.

Hoe kan de dierenarts en de beroepsgroep een bijdrage leveren aan gezondheid en geluk van mensen en dieren? En hoe blijft ons vak attractief voor jonge mensen en financieel gezond?

Binnen Oculus biedt hij ondersteuning aan individuele dierenartsen of praktijken bij het vinden van antwoorden op dergelijke vragen. Hierbij kan hij putten uit zijn praktijkervaring als werknemer, als praktijkeigenaar, als leidinggevende, docent en onderzoeker van een universitaire kliniek en als oprichter en manager van een kliniek in China.

Profielfoto_Bob2-1000x1000.jpeg
bottom of page