top of page

ONZE DIENSTEN

Oculus Insights biedt u een keur aan diensten, die u op verschillende manieren kunnen ondersteunen in uw praktijkvoering. 

Of het nu gaat om verbetering van het management, teambuilding, strategieontwikkeling of het vinden van een antwoord op een specifieke vraag, wij hebben kennis en gereedschap in huis om met u aan de slag te gaan.

EDUCATIE

Oculus Insights verzorgt sinds 15 jaar wereldwijd onderwijs op het gebied van praktijkmanagement, strategie en leiderschap voor de veterinaire praktijk.

We beschikken over een netwerk van internationaal opererende docenten met verschillende achtergronden en vakgebieden. 

Het onderwijs wordt geboden in diverse vormen: workshops, summits, congressen of een volledig curriculum op locatie of online.

GAMIFICATION

Door slimme inzet van een spel of game helpen wij u en uw team spelenderwijs tot inzichten te laten komen om samen uw organisatie te verbeteren

gamification world.jpg

EVENTS

Emotional Well-Being in Veterinary Practice. Join our Oculus Business Summit in Amsterdam May 24th - 27th 2023.

2023 Adam giraf.png

COACHING

Wij werken met ervaren coaches die niet alleen de praktijkeigenaren en medewerkers door coaching op een hoger plan proberen te krijgen, maar die ook de aangewezen personen in een praktijk kunnen trainen in het beter coachen.

adorable-animal-beanie-1452717.jpg

WORKSHOPS & TRAININGEN

In de praktijkvoering kunt u tegen allerlei problemen aanlopen, waarvoor wij middels workshops en trainingen u en uw team oplossingen kunnen bieden, die toegespitst zijn op uw specifieke vraag.

Knight-chess aangepast BLAUW.jpg
bottom of page